NOR CURIER 930X122

angiografie

INVESTIŢIE URIAŞĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN

Investiţie uriaşă la Spitalul Judeţean. Consiliul Judeţean Argeş a iniţiat în această săptămână procedurile de licitaţie pentru achiziţionarea de materiale sanitare necesare laboratorului de angiografie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Valoarea investiţiei este uriaşă: 32.400.900 de lei, fără TVA.

Prin acest proiect se doreşte atingerea standardelor necesare pentru includerea laboratorului în Programul Naţional STEMI (Programul naţional al inimii), astfel încât mai multe servicii furnizate aici să poată fi decontate din bugetul asigurărilor de sănătate.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Firmele interesate pot depune oferte de participare la această licitaţie până pe data de 15 aprilie 2019. Achiziţia propriu-zisă urmează să fie realizată după ce va fi desemnat un câştigător şi dacă nu vor exista contestaţii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3