NOR CURIER 930X122

Arges

INTREBARE_INTREBATOARE

IPOTEZĂ – CE ALIMENT I-AR FI PUTUT ÎMBOLNĂVI PE COPIII CU SHU

Un medic lansează o ipoteză în privința posibilei surse a îmbolnăvirilor copiilor din județul Argeș disgnosticați cu sindrom hemolitic-uremic (SHU).

Citiți și: Dispar aceste arome recunoscute și îndrăgite! Adio din magazine!

Este vorba de doctorul Ovidiu Limoncu, medic primar pediatru, medic specialist Nefrologie la Clinica de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni – secția Nefrologie Pediatrică.

„Am avut, la „Grigore Alexandrescu” (n.r. – spitalul pentru copii din București), o serie de trei copii cu SHU. Toți trei erau din Buzău. Am încercat să găsesc sursa îmbolnăvirii din discuțiile cu părinții. Elementul comun era consumul aceluiași tip de iaurt colorat, cu arome. Sunt curios, pentru că sigur este contaminare alimentară, ce vor găsi acum la ancheta epidemiologică!”, scrie medicul pe pagina sa de socializare. (Sublinierea ne aparține) (Foto Arhivă: publika.md)

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3