930×122 CAPRA 5

Curtea de Conturi

JAF LA SPITALUL JUDEŢEAN

„Jaf” la Spitalul Judeţean. Într-un raport aferent anului 2016 și dat publicității recent, Curtea de Conturi precizează că la Spitalul Județean de Urgență din Pitești au fost făcute plăți nelegale pentru medicamente în valoare de 3.988.688 de lei!

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Potrivit sursei citate, suma reprezintă bani achitați în contul unei societăți comerciale (al cărei nume nu apare în raport) fără să existe angajamente legale și fără contraprestație.

În timpul misiunii de audit, echipa de la Curtea de Conturi a recomandat conducerii spitalului luarea de măsuri pentru stabilirea întinderii prejudiciului și pentru recuperarea acestuia.

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

Prin personalul de specialitate, informează Curtea de Conturi, conducerea unității spitalicești a stabilit că valoarea totală a prejudiciului se ridică la 4.932.364 de lei (3.988.688 de lei plăți nelegale și 943.676 de lei dobânzi și penalități de întârziere).

A fost sesizat Parchetul pentru găsirea vinovaților.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90