930 x122 grota rece

brădet

„LACTATE BRĂDET” REACȚIONEAZĂ – CE MESAJ TRANSMITE

Pe pagina sa de socializare „Lactate Brădet” din județul Argeș a publicat astăzi o reacție după ce autoritățile au anunțat că într-un lot de brânză produs în fabrica acestei firme a fost găsită bacteria E.coli.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

„Vă mulțumim mult de tot celor ce ne sunteți alături, ne cerem scuze celor pe care, poate, i-am supărat. Este foarte greu ca în această țară unde mass-media te ridică și tot ea te distruge să ne exprimăm punctul de vedere.

Așa cum s-a scris, suntem o fabrică mică, acea fabrică în care toată familia a fost implicată și de unde noi, toată familia, de la mic la mare, consumăm produsele. Din această fabrică, în toată această perioadă, au plecat produse și în comunitatea europeană și nu am avut niciodată niciun incident.

Citiți și: Se construiește o fabrică uriașă! Apar sute de locuri de muncă

Până în acest moment nu știm ce să vă spunem, fiindcă rezultatele analizelor nu sunt finale. Tocmai de aceea nu vrem să facem vreo declarație în acest sens. Dar așa cum părinți de la „Marie Curie” au ieșit și au declarat că NU brânza proaspătă a fost alimentul consumat de copilași și atâta timp cât analizele făcute până la această dată, atât la personal, cât și la produse, au ieșit bune, haideți să nu ne mai dăm cu părerea și să lăsăm persoanele abilitate să-și facă treaba. Suntem părinți, suntem persoane cu frică de Dumnezeu și ne este foarte greu în aceste momente să înțelegem ce se întâmplă.”, scrie pe pagina de socializare a „Lactate Brădet”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3