EcoMoto 930×122

măsuri

MĂSURI FĂRĂ PRECEDENT LA PEDIATRIE!

Conducerea Spitalului de Pediatrie din Piteşti, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, a instituit în urmă cu câteva zile măsuri fără precedent pe fondul crizei bebeluşilor care au contactat bacteria E-coli.

Citiți și: Conduci o astfel de mașină? Trebuie să știi ce măsuri s-au luat

Astfel, personalul și vizitatorii sunt obligați să poarte măşti de protecţie şi halate aseptice. Mai mult, vizitele în spital sunt restricţionate, în diverse zone ale spitalului fiind lipite afișe cu mesaje în acest sens.

De asemenea, şi timpul de vizită este redus la maximum 10 minute, totul pentru a preveni propagarea infecţiilor.

Citiți și: A fost înjunghiat în inimă și ficat, în Pitești! În ce stare a ajuns la spital

La Spitalul de Pediatrie din Piteşti s-a aflat ieri şi premierul Dacian Cioloş. Vizita a fost una inutilă: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/vizita-un-mare-fas-ciolos-nimic-la-pediatrie/. Rămâne de văzut dacă măsurile menţionate mai sus au fost doar de ochii lumii şi, mai ales, ai prim-ministrului, sau se vor menţine.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3