930×122 POSADA 5

computer tomograf

NOI TARIFE LA COMPUTERUL TOMOGRAF DE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Noi tarife la Computerul Tomograf de la Spitalul Județean. Consiliul Judeţean Argeş a stabilit tarifele pentru anul 2020 pentru examenele la Computerul Tomograf de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pe care vor să le facă persoane care nu sunt internate în spital.

Citiți și: Pitești. Tarife la Târgul de Crăciun

Tariful pentru CT craniu fără substanţă de contrast va fi în 2020 de 223 de lei, iar cu substanţă de contrast, 396 de lei.

CT-ul pentru sinusuri fără substanţă de contrast va costa 223 de lei, iar cel cu substanţă de contrast, 396 de lei.

Citiți și: Pitești: Decizie la Spitalul Județean pentru folosirea medicamentelor

CT-ul pentru craniu plus sinusuri va costa 300 de lei fără substanţă de contrast şi 415 lei cu substanţă de contrast, iar cel regional fără substanţă de contrast va costa 372 de lei, în vreme ce pentru CT-ul cu substanţă de contrast se va plăti 528 de lei.

Pentru un CT aferent toracelui plus abdomen şi pelvis cu substanţă de contrast se va percepe un tarif de 880 de lei, iar fără substanţă de contrast investigaţia va costa 690 de lei.

De investigații gratuite la Computerul Tomograf de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești beneficiază doar pacienții internați în spital și pacienții aduși la Unitatea de Primiri Urgențe. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90