NOR CURIER 930X122

Arges

NU SE MAI TERMINĂ! ALȚI PACIENȚI SUSPECȚI DE GRIPĂ!

Numărul argeșenilor cu gripă sezonieră sau suspecți de gripă internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești a scăzut. Dacă ieri, la această oră, erau 14 cazuri, acum sunt 12, informează Instituția Prefectului. În ultimele 24 de ore alți doi argeșeni (adulți) suspecți de gripă au fost internați.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

La această oră în Spitalul Județean de Urgență din Pitești mai există 2 pacienți diagnosticați cu gripă sezonieră (față de 4 ieri) și 10 suspecți de gripă.

Dintre cei 2 confirmați cu gripă, unul este copil (internat în Secția de Boli Infecțioase Copii), iar un alt pacient (adult) se află în Secția de Terapie Intensivă. Dintre cei 10 suspecți de gripă, 2 sunt copii ((internați în Secția de Boli Infecțioase Copii), iar 8 sunt internați în Secția Boli Infecțioase Adulți.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„Bolnavii au o evoluție bună.”, anunță Instituția Prefectului. Autoritățile nu oferă detalii despre vârsta, sexul și localitatea de domiciliu ale celor 12 pacienți.

Amintim că de la 1 februarie și până acum 9 argeșeni internați cu gripă sezonieră în Spitalul Județean de Urgență din Pitești au murit: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/. (Foto Arhivă: botosaneanul.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90