Donaris 930 x 122

Arges

NUMĂRUL ARGEȘENILOR CU GRIPĂ SAU SUSPECȚI DE GRIPĂ A SCĂZUT

Numărul pacienților cu gripă sau suspecți de gripă sezonieră internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești a scăzut. Potrivit unui anunț al Instituției Prefectului de Argeș, acum mai există 15 astfel de cazuri, în condițiile în care ieri dimineață erau 20.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

3 pacienți au fost internați în ultimele 24 de ore.

Dintre cei 15, confirmați cu gripă sunt 6, iar dintre cei 6, majoritatea, 5, sunt minori, fiind internați în Secția Boli Infecțioase Copii. Restul de 9 sunt suspecți de gripă, iar dintre aceștia doar unul este minor.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Amintim că de la 1 februarie 2016 și până în prezent numărul argeșenilor internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești care au murit de gripă sezonieră este de 9: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/. (Foto Arhivă: botosaneanul.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90