New Profesional Consult 930 x 122

deces

O ARGEȘEANCĂ BOLNAVĂ DE GRIPĂ A MURIT

O argeșeancă bolnavă de gripă a murit. În această dimineață, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești s-a înregistrat decesul unei persoane în cazul căreia a fost confirmat virusul gripal de tip AH1.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Este vorba de o femeie, în vârstă de 60 de ani, din comuna Boțești. Femeia fusese internată pe 8 februarie 2019 în secția ATI și avea condiții medicale preexistente și multiple comorbiditati, potrivit conducerii spitalului. Nu era vaccinată antigripal.

De la începutul sezonului rece, este al cincilea deces înregistrat în județul Argeș la persoane confirmate cu virus gripal. AICI, amănunte despre celelalte cazuri mortale.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Până la această oră, în Argeș au fost confirmate 116 cazuri de  gripă: 93 cu virus gripal AH1, 21 cu virus gripal AH3 și 2 cu virus A nesubtipat, ne informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3