New Profesional Consult 930 x 122

spitalul judetean

O ASOCIERE DE FIRME DIN PITEȘTI VA CONSTRUI NOUL CORP DE CLĂDIRE AL SPITALULUI JUDEȚEAN

Patru firme și asocieri de firme s-au înscris la licitația lansată anul trecut de Consiliul Județean Argeș pentru construirea unui nou corp de clădire la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

Recent, a fost desemnat câștigătorul: asocierea dintre firmele Star Trading (lider), Valah Construct Grup și Zeus SA, toate din Pitești.

Valoarea de adjudecare a licitației a fost de 38.145.201 lei, cu 355.000 de lei mai puțin față de suma pusă la bătaie inițial. Potrivit anunțului oficial, criteriul principal de selecție la licitație a fost “cel mai bun raport preț-calitate”.

Citiți și: Pitești. Revelion de coșmar la UPU. Medici copleșiți de sute de pacienți

Durata de implementre a proiectului este de 36 de luni de la semnarea contractului de execuție.

Vă reamintim că viitorul nou corp de clădire va avea subsol, parter şi patru etaje.

La subsol vor fi Anatomia Patologică, adăposturile ALA și spațiile tehnice. La parter vor fi amplasate Secția de Chirurgie Plastică și Unitatea de Arși, iar la etajul 1 Secția de Chirurgie Vasculară (cu 25 de paturi, față de 13 paturi, câte sunt în prezent).

La etajul 2 va fi amplasat Blocul Operator, care va dispune de trei săli aseptice și de una septică. Etajele 3 și 4 vor fi ocupate de Cardiologie.

Legătura cu actuala clădire se va face prin trei punți – la subsol, parter și la etajul 2.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90