New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

O NOUĂ SECȚIE LA SPITALUL DE PEDIATRIE

O nouă secție la Spitalul de Pediatrie. Consiliul Judeţean Argeş are în plan pentru perioada următoare mai multe proiecte de modernizare, dotare şi extindere a Spitalului Judeţean de Urgenţă şi a Spitalului de Pediatrie.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În ceea ce priveşte Spitalul de Pediatrie, un prim proiect este cel de extindere şi modernizare a spaţiilor de la primiri urgenţe (detalii, AICI). Un al doilea este cel legat de construirea unui nou corp de clădire.

În acest sens a fost lansat un studiu de piaţă pentru întocmirea studiului de fezabilitate în vederea construirii unei secţii de boli infecţioase copii, cu circuite funcţionale separate de restul spitalului.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În prezent, doar Spitalul Judeţean de Urgenţă are o secţie de Infecţioase (adulţi şi copii) care funcţionează în aceeaşi curte cu Centrul de Diagnostic şi Tratament de pe bulevardul I.C. Brătianu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90