930 x122 grota rece

gripa

PITEȘTEANCĂ BOLNAVĂ DE GRIPĂ, TRIMISĂ LA BUCUREȘTI

O femeie în vârstă de 41 de ani care era internată cu gripă sezonieră în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Pitești a fost transferată astăzi la un spital din Capitală. Anunțul a fost făcut azi de Sorina Honţaru, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Potrivit sursei citate, pacienta, care este din Pitești, nu prezenta comorbidităţi, însă medicii au decis transferul ei la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti.

În Spitalul Judeţean de Urgenţă din Pitești mai sunt internați alți 3 pacienți cu gripă sezonieră confirmată prin diagnostic, dar şi un suspect de gripă, care este izolat de ceilalţi pacienţi. Cei 3 bolnavi de gripă au vârste cuprinse între 43 şi 63 de ani.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Amintim că 7 bolnavi de gripă sezonieră internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești au murit. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/gripa-ucide-in-arges-7-bolnavi-au-murit/. (Foto Arhivă: botosaneanul.ro)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90