930×122 CUMPANA 5

coronavirus

PRIMARUL MUNICIPIULUI CONFIRMĂ: PRIMUL CAZ DE INFECTARE CU CORONAVIRUS ÎN CURTEA DE ARGEȘ

Primarul municipiului Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu: „Cu toții traversăm o perioadă dificilă și vă asigur că autoritățile locale din Curtea de Argeș fac tot posibilul să facă față acesteia. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care se implică în mod direct în gestionarea acestor situații, de la voluntari, la colegii mei, la angajați ai autorităților partenere și la colaboratori.

Citiți și: Fără vaccinuri! Țara care tratează COVID cu ceaiuri și gargară cu apă sărată

Confirm prezența la Curtea de Argeș a primului caz de COVID-19, precum și faptul că s-au luat deja toate măsurile legale și recomandate.

Fac un apel la responsabilitate, rațiune și la calm. Vă rog să urmăriți doar comunicările oficiale și recomandările specialiștilor. Nu putem controla răspândirea acestui virus decât prin propria conștiință, prin respectarea măsurilor de igienă și de izolare (…)”, a anunțat cu puțin timp în urmă pe pagina sa de socializare primarul municipiului Curtea de Argeș, fără a oferi detalii.

Citiți și: Covid-19 se întoarce! Vine valul 6

Reamintim, printr-un ordin primit de la Ministerul Afacerilor Interne, prefecturile nu mai pot comunica public informații despre cazurile de coronavirus din județe (click pe imagine pentru vizualizare):

(Foto: descriptiv. Sursa: Pro TV)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3