Donaris 930 x 122

copil

REVOLTĂTOR! COPILUL MORT ÎN SPITALUL CURTEA DE ARGEȘ, DIAGNOSTICAT GREȘIT

În cazul copilului mort în Spitalul Municipal din Curtea de Argeș la nici 24 de ore de la internare medicii au greșit diagnosticul, anunță Pro TV, citând doctori legiști.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Potrivit sursei citate, copilul a fost diagnosticat cu gastroenterocolită. Rezultatele autopsiei au arătat că, de fapt, micuțul, în vârstă de 7 ani, suferea de o puternică infecție la plămâni și inimă, anunță Pro TV.

Medicii de la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș l-au diagnosticat greșit, precizează Pro TV, doar pe baza simptomelor și a unei analize de urină. O radiografie și analizele de sânge, dacă ar fi fost făcute, ar fi arătat realitatea, conform aceleiași surse.

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

Părinții copilului, care era din comuna argeșeană Corbeni, au depus plângere la Parchet pentru omor din culpă, rele tratamente aplicate minorului și neglijență în serviciu. Direcția de Sănătate Publică anchetează cazul, la fel și conducerea spitalului. Inutile anchete birocratice! Nu este primul și, cu siguranță, nici ultimul om care moare cu zile în spitalele din România. Sistemul de sănătate din țara noastră este unul sub orice critică, o rușine pentru un stat european, european doar geografic. (Foto: ziare.com)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90