EcoMoto 930×122

muntenia

S-a vândut Muntenia Hospital!

S-a vândut Muntenia Hospital!

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Reţeaua Regina Maria a anunţat că a achiziţionat Muntenia Hospital din Piteşti, fondat şi administrat de SIF Muntenia, o unitate cu patru săli de operaţie, centru de imagistică şi laborator de analize, conform zf.ro. Tranzacţia se ridică la 33,6 milioane de lei.

Achiziţia trebuie să primească unda verde de la Concurenţă.

Citiți și: Cutremur într-o zonă mai puțin obișnuită!

Conform raportului pe T1/2022 publicat de SIF Muntenia la BVB, societatea deţinea la finalul lunii martie o participaţie de 33,66 milioane de lei la Muntenia Medical Competences, echivalentul a 1.882.496 de acţiuni cu un preţ de 17,8838 lei per unitate.

„Menţinem ritmul accelerat de extindere regională. Achiziţia Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienţilor şi abonaţilor noştri din Argeş, după aproape 10 ani de prezenţă în regiune. Această nouă integrare urmează direcţia noastră de consolidare la nivel local”, a spus Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate Regina Maria.

Muntenia Hospital are 75 de medici angajaţi şi colaboratori. La nivelul judeţului Argeş, reţeaua Regina Maria mai are două clinici, un laborator şi trei puncte de recoltare. În total, operatorul privat numără opt spitale şi cinci centre cu spitalizare de zi.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Irina Popescu spune:

    Buna ziua! Adică noi asigurații prin asigurare privata cu accesare in clinica Muntenia nu vom mai avea decontare directa!??

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90