930×122 POSADA 5

muntenia

S-a vândut Muntenia Hospital!

S-a vândut Muntenia Hospital!

Citiți și: După profesori, și medicii amenință că intră în grevă!

Reţeaua Regina Maria a anunţat că a achiziţionat Muntenia Hospital din Piteşti, fondat şi administrat de SIF Muntenia, o unitate cu patru săli de operaţie, centru de imagistică şi laborator de analize, conform zf.ro. Tranzacţia se ridică la 33,6 milioane de lei.

Achiziţia trebuie să primească unda verde de la Concurenţă.

Citiți și: Cunoscutul stomatolog Costache: Nu suntem în anii ’30 cu Al Capone și Nașul!

Conform raportului pe T1/2022 publicat de SIF Muntenia la BVB, societatea deţinea la finalul lunii martie o participaţie de 33,66 milioane de lei la Muntenia Medical Competences, echivalentul a 1.882.496 de acţiuni cu un preţ de 17,8838 lei per unitate.

„Menţinem ritmul accelerat de extindere regională. Achiziţia Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienţilor şi abonaţilor noştri din Argeş, după aproape 10 ani de prezenţă în regiune. Această nouă integrare urmează direcţia noastră de consolidare la nivel local”, a spus Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate Regina Maria.

Muntenia Hospital are 75 de medici angajaţi şi colaboratori. La nivelul judeţului Argeş, reţeaua Regina Maria mai are două clinici, un laborator şi trei puncte de recoltare. În total, operatorul privat numără opt spitale şi cinci centre cu spitalizare de zi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Irina Popescu spune:

    Buna ziua! Adică noi asigurații prin asigurare privata cu accesare in clinica Muntenia nu vom mai avea decontare directa!??

New Profesional Consult 570×90