New Profesional Consult 930 x 122

mădălina ionela barbu

SE ANUNȚĂ PROTEST LA SPITALUL JUDEȚEAN

Se anunță protest la Spitalul Județean. Mama unui băiețel decedat la puțin timp după naștere în Maternitatea Spitalului Județean de Urgență din Pitești a inițiat pe o rețea de socializare un protest.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Mădălina Ionela Barbu anunță că protestul va avea loc mâine, 19 martie 2017, cu începere de la ora 12, în fața Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

“Ministrul Sănătății declară că nu sunt probleme semnificative în spital. Copiii noștri se îmbolnăvesc și mor din cauza mizeriei și infecțiilor din secții. Mămici, faceți ceva pentru copiii voștri, să ieșim toate în stradă și să îi obligăm să ia măsuri!

Citiți și: Țara „fierbe”! Oamenii sunt în stradă! E nebunie peste tot!

Pentru puiul meu nu mai pot face nimic, dar pot lupta pentru micuții care se nasc! Să aibă o șansă la viață. Duminică, la ora 12, în fața Spitalului Județean Argeș organizăm un protest al tăcerii!”, anunță Mădălina Ionela Barbu. Pagina dedicată protestului, AICI.

Amintim că după vizita făcută joi seara la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, ministrul Sănătății, Florian-Dorel Bodog, a spus că „imaginea este a unui spital județean care nu a fost încă reabilitat în totalitate, cu aceleași probleme pe care le are întreg sistemul sanitar.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3