EcoMoto 930×122

medico

35 DE POSTURI, SCOASE LA CONCURS PENTRU UNITATEA MEDICO-SOCIALĂ DIN RUCĂR

După cum v-am informat, în curând, după data de 1 mai, în comuna argeșeană Rucăr va fi deschisă o unitate medico-socială, unitate care va funcționa în clădirea fostului Spital de Boli Cronice, închis în perioada Guvernului Boc.

Citiți și: Argeș. Mii de oameni trăiesc de pe o zi pe alta

Mioara Bucur, șefa Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, a anunţat astăzi că pentru unitatea medico-socială din Rucăr, pentru care a fost emis deja avizul de deschidere, sunt scoase la concurs 35 de posturi: „Vor exista 40 de paturi, iar costul total anual pentru un pat se va ridica la 29.865 de lei. O parte din cheltuieli va fi acoperită de Ministerul Sănătăţii. În ceea ce priveşte personalul, vor fi angajaţi un medic şi opt asistenţi medicali, plus personal auxiliar.”

Până acum Consiliul Judeţean Argeș a reabilitat şi redeschis în comunele Mozăceni şi Călineşti două foste spitale, transformate în unităţi medico-sociale. Urmează Rucărul, iar la anul o astfel de unitate va fi dată în folosință și în comuna Domneşti. (Foto: comuna Rucăr)

Citiți și: PESTE 22.000 DE PENSIONARI ARGEȘENI, ÎN SĂRĂCIE

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3