930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

SE PUNE ÎN FUNCȚIUNE RMN-UL DE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Se pune în funcțiune RMN-ul de la Spitalul Județean. Mâine, 29 iunie 2018, de la ora 11, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești va avea loc punerea în funcțiune a aparatului de Rezonanță Magnetică Nucleară (RMN), adus la spital în urmă cu o lună.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Echipamentul de imagistică este însoțit de sistem informatic PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea și partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN).

Contractul pentru achiziționarea acestui echipament a fost semnat pe data de 9 ianuarie a acestui an de Ministerul Sănătății, odată cu contractul cu privire la dotarea Spitalului de Pediatrie din Pitești cu un computer tomograf.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

La evenimentul de mâine va participa și prof. univ. dr. Florian Bodog, senator și fost ministru al Sănătății, cel care a semnat alocarea acestor echipamente către unitățile sanitare din Argeș.

În prezent, în județul Argeș cei care au nevoie de RMN sunt nevoiți să apeleze exclusiv la clinici private.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90