New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

SECȚIE DE RADIOTERAPIE ÎN PITEŞTI

Secție de radioterapie în Pitești. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, informează că pregătirile pentru înfiinţarea în cadrul Spitalului Judeţean de Urgență din Piteşti a unei secţii de radioterapie sunt în plină desfășurare.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Potrivit sursei citate, în prezent se fac studii de specialitate (foraje pentru determinarea distanţei până la pânza freatică, în vederea evitării riscului de contaminare).

Aparatul de radioterapie urmează să fie achiziţionat de Ministerul Sănătăţii şi va fi vital pentru miile de bolnavi de cancer din Argeş care acum fac tratament în unități spitalicești de stat din alte zone ale ţării.

Citiți și: Foștii și actualii jupâni ai Argeșului au pus județul la cale

Locul în care ar urma să funcționeze Radioterapia este Centrul de Diagnostic şi Tratament de pe bulevardul I.C. Brătianu. Rămâne de văzut când va deveni funcțională secția de radioterapie. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3