930×122 CAPRA 5

spitalul judetean

SJU PITEȘTI, PRECIZARE CU PRIVIRE LA TESTAREA LA CERERE PENTRU DETECȚIA COVID-19

La Spitalul Județean de Urgență (SJU) Pitești NU se fac teste la cerere pentru detecția COVID-19. Cel puțin, NU deocamdată.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

„Momentan, în cadrul laboratorului de biologie moleculară al Spitalului Județean de Urgență Pitești NU se fac teste la cerere. Precizăm că există astfel de solicitări din partea cetățenilor și se fac demersuri în acest sens, dar până la această dată, 26.05.2020, în laboratorul SJUP au fost prelucrate doar probe ale pacienților internați, bolnavii nefiind puși să achite contravaloarea acestora”, informează conducerea unității sanitare.

Sursa citată ține să precizeze că la SJU sunt testați doar pacienții internați în spital și că testarea pentru pacienți este gratuită.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Amintim că laboratorul de biologie moleculară al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești a primit pe 22 mai 2020 autorizație sanitară de funcționare din partea Direcției de Sănătate Publică (DSP). Este laboratorul în care funcționează sistemul de testare Real-Time PCR pentru detecția COVID-19, sistem care a fost adus la SJU pe 11 mai.

Odată cu obținerea autorizației, toți pacienții care se internează în SJU Pitești sunt testați pentru detecția COVID-19.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3