SMART KIDS 930X122

angajări

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ANGAJEAZĂ

18 posturi vacante sunt scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Spitalul angajează asistenți medicali, brancardieri, îngrijitoare și infirmiere.

Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și se fac angajări masive!

În acest sens, va fi organizat concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante de asistent medical radiologie principal cu PL – 2 posturi – adeverință grad principal.

Persoanele interesate pot depune dosarele până pe 10 decembrie 2019. Proba scrisă va avea loc pe 19 decembrie, de la ora 9, iar interviul, pe 23 decembrie 2019, tot de la ora 9. Mai multe amănunte despre concurs, AICI.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

De asemenea, spitalul va organiza concurs și pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui număr de 6 posturi de brancardier. Dosarele în vederea înscrierii în concurs pot fi depuse tot până pe 10 decembrie 2019. Proba scrisă va fi susținută pe 17 decembrie (de la ora 9), iar interviul va avea loc pe 20 decembrie 2019 (tot de la ora 9). AICI, mai multe detalii despre concurs.

Tot 10 decembrie 2019 este termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea participării la concursul organizat pentru ocuparea a 2 posturi de îngrijitoare. Pe 17 decembrie 2019, de la ora 9, va avea loc proba scrisă, iar interviul va fi organizat pe 20 decembrie, începând de la aceeași oră. AICI, informații suplimentare despre concurs.

În plus, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti va organiza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de infirmieră – 8 posturi.

Concursul va avea următorul calendar: 10 decembrie 2019 este termenul limită pentru depunerea dosarelor, pe 17 decembrie (de la ora 9) va avea loc proba scrisă, iar interviul, pe 20 decembrie (tot de la ora 9). Toate detaliile despre concurs, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA