New Profesional Consult 930 x 122

acces

SPITALUL JUDEȚEAN MENȚINE MĂSURILE EXCEPȚIONALE

Spitalul Județean menține măsurile excepționale. Până în prezent, la nivelul secțiilor Spitalului Județean de Urgență din Pitești au fost confirmate 108 cazuri de gripă, dintre care 45 la adulți și 63 la copii.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

În contextul epidemiologic actual, măsurile excepționale instituite cu privire la accesul în unitate sunt în continuare menținute, potrivit conducerii spitalului:

-accesul aparținătorilor în unitate se face doar în timpul programului de vizită și doar pentru un singur aparținător pentru fiecare pacient;

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

-în cazurile excepționale, când sunt admiși în unitate vizitatori, timpul de vizită se scurtează la 10 minute, iar vizitatorii vor purta obligatoriu mască și halat/pelerină de unică folosință.

-se face triajul epidemiologic al vizitatorilor, excluzându-se persoanele cu semne clinice de boli respiratorii acute;

-în secțiile cu risc crescut (Neonatologie, Boli Infecțioase, Oncologie, Obstetrică, ATI și Hematologie) accesul vizitatorilor rămâne interzis.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3