SMART KIDS 930X122

angajări

SPITALUL MIOVENI FACE ANGAJĂRI. ANUNȚ OFICIAL PENTRU CANDIDAȚI

Proba scrisă pentru concursul organizat de Spitalul Orășenesc Mioveni pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical generalist, concurs care va fi organizat pe 17.02.2020, de la ora 9, se va desfășura în clădirea Corp B a Universității din Pitești (Gheorghe Doja), Aleea Școlii Normale, nr.7.

Citiți și: Armata face din nou angajări! Salariul este de peste 4.000 de lei

Candidații declarați admiși în urma selectării dosarelor de înscriere se vor prezenta în sălile de concurs, conform listelor afișate la locul precizat, pe data de 17.02.2020, înainte de ora 9, având asupra lor cartea de identitate și pix cu pastă albastră.

Proba scrisă pentru concursul organizat de același spital pentru ocuparea posturilor vacante de infirmieră și îngrijitoare, concurs care va fi organizat pe 19.02.2020, tot de la ora 9, se va desfășura tot în clădirea Corp B a Universității din Pitești. 

Citiți și: DNA, anchetă la Poșta Română. Sunt cercetate angajările din ultimii 34 de ani

Candidații declarați admiși în urma selectării dosarelor de înscriere se vor prezenta în sălile de concurs, conform listelor afișate la locul precizat, pe data de 19.02.2020, înainte de ora 9, având, de asemenea, asupra lor cartea de identitate și pix cu pastă albastră.

Mijloc de transport în comun spre adresa de concurs este autobuzul 7B.

Având în vedere numărul foarte mare al candidaților, precizăm că organizatorul concursului nu asigură locuri de parcare.

Proba scrisă pentru concursul organizat de Spitalul Orășenesc Mioveni pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical radiologie, asistent medical laborator și asistent medical farmacie, concurs care va fi organizat pe 17.02.2020, de la ora 13:30, se va desfășura la Școala „Marin Sorescu” din Racovița (Mioveni), etajul I. (AICI, amănunte)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3