Donaris 930 x 122

angajări

SPITALUL MIOVENI FACE ANGAJĂRI. ANUNȚ OFICIAL PENTRU CANDIDAȚI

Proba scrisă pentru concursul organizat de Spitalul Orășenesc Mioveni pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical generalist, concurs care va fi organizat pe 17.02.2020, de la ora 9, se va desfășura în clădirea Corp B a Universității din Pitești (Gheorghe Doja), Aleea Școlii Normale, nr.7.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Candidații declarați admiși în urma selectării dosarelor de înscriere se vor prezenta în sălile de concurs, conform listelor afișate la locul precizat, pe data de 17.02.2020, înainte de ora 9, având asupra lor cartea de identitate și pix cu pastă albastră.

Proba scrisă pentru concursul organizat de același spital pentru ocuparea posturilor vacante de infirmieră și îngrijitoare, concurs care va fi organizat pe 19.02.2020, tot de la ora 9, se va desfășura tot în clădirea Corp B a Universității din Pitești. 

Citiți și: Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

Candidații declarați admiși în urma selectării dosarelor de înscriere se vor prezenta în sălile de concurs, conform listelor afișate la locul precizat, pe data de 19.02.2020, înainte de ora 9, având, de asemenea, asupra lor cartea de identitate și pix cu pastă albastră.

Mijloc de transport în comun spre adresa de concurs este autobuzul 7B.

Având în vedere numărul foarte mare al candidaților, precizăm că organizatorul concursului nu asigură locuri de parcare.

Proba scrisă pentru concursul organizat de Spitalul Orășenesc Mioveni pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical radiologie, asistent medical laborator și asistent medical farmacie, concurs care va fi organizat pe 17.02.2020, de la ora 13:30, se va desfășura la Școala „Marin Sorescu” din Racovița (Mioveni), etajul I. (AICI, amănunte)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90