Donaris 930 x 122

adrian țuțuianu

SURPRIZĂ! APARE O NOUĂ UNITATE MILITARĂ

Institutul „Cantacuzino” devine unitate militară. În circa o lună, Institutul Național de Cercetare „Cantacuzino” din București va fi trecut în subordinea Ministerului Apărării și transformat în unitate militară, care va avea conducere militară.

Citiți și: Pitești. Cel mai important cimitir din oraș este plin „ochi”! Ce decizie a luat Primăria

”În circa o lună, Institutul „Cantacuzino” să devină parte a Ministerului Apărării! Cu specialiştii de acolo ne-am lămurit. Poate o mână militarizată va avea rezultate.”, a afirmat prim-ministrul Mihai Tudose la începutul ședinței de astăzi a Guvernului.

”Este o problemă delicată. În baza materialului de control făcut de ministrul Bodog (n.r. – ministrul Sănătății), în 2-3 săptămâni venim cu un proiect de act normativ, ca să îl transformăm într-o unitate militară, cu conducere militară.”, a declarat ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, citat de Mediafax.

Citiți și: MINISTRUL APĂRĂRII, OMAGIU PENTRU MILITARII MORŢI ÎN ARGEŞ

Potrivit sursei citate, ministrul Sănătăţii a anunţat la începutul acestei luni că la Institutul „Cantacuzino” se vor produce din nou vaccinuri românești în circa 2-3 ani.

În prezent, Institutul se află în subordinea Ministerului Sănătății. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3