EcoMoto 930×122

Pitesti

SPITAL REGIONAL ÎN PITEŞTI?

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunţat astăzi, în ultima sa conferinţă de presă din 2014, că se fac eforturi ca Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești să devină unul regional.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Tecău a spus că de la 1 ianuarie 2015 Spitalul Judeţean va fi independent din punct de vedere al sistemului de încălzire şi al alimentării cu apă. De asemenea, tot de la 1 ianuarie, angiograful va fi finanţat de la bugetul Ministerului Sănătăţii, devenind serviciu regional.

„Sunt unele condiţii de îndeplinit pentru a deveni spital regional. Acum spitalul din Piteşti este unul strategic. Dacă avem şi servicii de radioterapie pentru oncologie, dar şi o secţie de Medicină la Universitatea din Piteşti, atunci putem deveni spital regional şi ne vom bate în acest sens. La anul vom accesa şi fonduri pentru izolarea termică a Spitalului Judeţean.”, a precizat Florin Tecău.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90