Donaris 930 x 122

acces

TRIAJ, MASCĂ, HALAT! ACCESUL VIZITATORILOR ÎN SPITALUL JUDEȚEAN, RESTRICȚIONAT SAU INTERZIS

Triaj, mască, halat! Accesul vizitatorilor în Spitalul Județean, restricționat sau interzis. Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Pitești informează că până astăzi, 31 ianuarie 2019, la nivelul secțiilor unității medicale au fost confirmate 63 de cazuri de gripă, dintre care 25 la adulți și 38 la copii.

Citiți și: Și aceste persoane vor avea prioritate în magazine!

”Conform raportărilor, la acest moment la Secția Boli Infecțioase Adulți sunt disponibile 12 paturi dintr-un total de 39, în timp ce la Secția Boli Infecțioase Copii toate cele 30 de paturi sunt ocupate”, transmite sursa citată.

„În contextul epidemiologic actual, în vederea prevenirii transmiterii virozelor respiratorii/gripei în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Pitești au fost instituite măsuri speciale:

Citiți și: Alertă! La un pas de epidemie de gripă, în România

-accesul aparținătorilor în unitate se face doar în timpul programului de vizită și doar pentru un singur aparținător pentru fiecare pacient;

-în cazurile excepționale, când sunt admiși în unitate vizitatori, se va scurta timpul de vizită la 10 minute, iar vizitatorii vor purta obligatoriu mască și halat/pelerină de unică folosință. Se va face triajul epidemiologic al acestora, excluzându-se persoanele cu semne clinice de boli respiratorii acute;

-în secțiile cu risc crescut – Neonatologie, Boli Infecțioase, Oncologie, Obstetrică, ATI, Hematologie – accesul vizitatorilor este interzis.

De asemenea, s-au refăcut stocurile de antiseptice și dezinfectante, dar și de materiale de protecție și s-au plasat comenzile pentru stocurile de antivirale”, informează conducerea Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90