New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

UN NOU CORP DE CLĂDIRE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Un nou corp de clădire la Spitalul Județean. Un proiect de hotărâre referitor la Spitalul Județean de Urgență din Pitești va fi supus dezbaterii și aprobării în ședința ordinară în plen de vineri, 25 mai 2018, a Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Consilierii ar urma să voteze pentru atribuirea în folosință gratuită către spital a unui teren de 460 de mp.

Terenul se află în domeniul public al județului Argeș, pe strada Aleea Spitalului, în imediata apropiere a unității medicale, și este acum folosit tot cu titlu gratuit de parohia “Sf. Pantelimon”. De altfel, cei 460 de mp vor fi obținuți de spital prin reducerea cu aceeași suprafață a terenului pe care îl are parohia în folosință gratuită.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Conducerea unității medicale cere această suprafață pentru a putea fi construit un nou corp de clădire. Cei 460 de mp ar întregi suprafața de care spitalul are nevoie pentru investiție.

Noul corp de clădire al Spitalului Județean de Urgență din Pitești ar urma să aibă subsol, parter și 4 etaje. Investiția, care va fi suportată din bugetul județean, se află acum în stadiul de elaborare a documentației tehnico-economică (de proiectare).

Termenul asumat de conducerea spitalului pentru construirea noului corp de clădire (cu saloane cu paturi) este 19 decembrie 2022. Rămâne de văzut când vor începe lucrările.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90