930×122 CAPRA 5

calculator_virus

Un parlamentar de Argeș va fi „bombardat” cu e-mail-uri!

Sindicaliștii din sistemul public de sănătate apelează la o nouă metodă de presiune asupra guvernanților și Parlamentului pentru satisfacerea revendicărilor pe care le au.

Federația Solidaritatea Sanitară din România le cere tuturor angajaților din sistem să participe la o formă de protest pe internet. Fiecare salariat este îndemnat să le trimită câte un e-mail ministrului Sănătății, Eugen Nicolăescu, și altor persoane de la conducerea ministerului, precum și membrilor comisiilor pentru sănătate din Senat și Camera Deputaților. Prin e-mail-ul respectiv fiecare angajat și-ar arăta sprijinul pentru revendicări: creșterea salariilor, introducerea salarizării în funcție de performanță, reducerea deficitului de personal din sistem și asigurarea eficientă a drepturilor pacienților la servicii medicale.

Federația le pune la dispoziție celor care doresc să participe la protest adresele de e-mail ale conducătorilor de la minister și ale membrilor comisiilor pentru sănătate din Parlament. Adresa de e-mail a ministrului Sănătății la care angajații din sistem sunt sfătuiți să își exprime în scris susținerea pentru revendicări este ministru@ms.ro.

Printre cei care ar urma să fie „bombardați” cu astfel de e-mail-uri și care se găsește pe lista Federației Solidaritatea Sanitară se numără și un parlamentar de Argeș. Este vorba de Iulian Cristache, senator UNPR de Mioveni-Ștefănești (fost membru PP-DD), în calitatea sa de membru al comisiei pentru sănătate a Senatului României.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90