930 x122 grota rece

alimente

SĂNĂTATEA ARGEŞENILOR, PUSĂ ÎN PERICOL DE COMERCIANŢI

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a făcut în decembrie anul trecut peste 530 de controale la comercianţi şi producători, dar şi la depozite şi ferme din județul Argeș.

Citiți și: A nins în Argeș!

Inspectorii sanitar-veterinari au dat 17 amenzi, în valoare de circa 13.000 de lei. Mai important este, însă, că au găsit produse alimentare neconforme, care au fost confiscate şi distruse. Unele aveau termenul de valabilitate depăşit sau erau depozitate în condiții mizerabile, iar altele erau vândute fără documente de însoţire a mărfii.

Au fost confiscate aproape 13 tone de carne şi produse din carne, 2, 4 tone de peşte şi produse din peşte, 213 litri de lapte, 1, 8 tone de produse lactate, 4.583 de ouă şi 12, 6 tone de alte produse. Valoarea totală a mărfii distruse în urma confiscării se ridică la aproape 168.000 de lei. (Foto Arhivă: anpc.gov.ro)

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3