Donaris 930 x 122

curtea de arges

politist-amenda

Sancțiuni aplicate în Curtea de Argeș pentru nerespectarea regimului de pază a obiectivelor

Organizarea pazei la operatorii de valori monetare a fost verificată de polițiștii compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul poliției Curtea de Argeș.

Citiți și: Zeci de filtre, sute de sancțiuni și permise reținute! Prăpăd pe drum!

În ziua de 7 martie, polițiștii compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul poliției Municipiului Curtea de Argeș, de pe raza Municipiului Curtea de Argeș, au desfășurat activități de verificare a modului de organizare a pazei la operatorii de valori monetare.

Verificările efectuate de polițiști au avut ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici. Au fost verificate 16 obiective asigurate cu pază fizica și 5 societăți comerciale cu program de activitate permanent. La unitățile asigurate cu pază umană permanentă, a fost verificat și modul de efectuare a serviciului de către agenții aflați în serviciu cu privire la respectarea consemnul general și particular.

Citiți și: Oameni amendați cu mii de lei pentru această faptă!

De asemenea, la toate unitățile s-a procedat la instruirea operatorilor de valori monetare cu privire la manipularea, depozitarea și transportul acestora, precum și respectarea normelor de lucru interne.

În urma controalelor, ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 333/2003 si HG 301/2012, în valoare totală de 2.900 de lei. Abaterile au fost cu privire la nerespectarea consemnului postului, lipsa dotărilor, uniformei sau ecusonului cât și pentru neîndeplinirea obligației de amenajare și utilizare a ghișeelor care să asigure protecția la atacuri manuale asupra casierului.

(Foto descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3