New Profesional Consult 930 x 122

curtea de arges

politist-amenda

Sancțiuni aplicate în Curtea de Argeș pentru nerespectarea regimului de pază a obiectivelor

Organizarea pazei la operatorii de valori monetare a fost verificată de polițiștii compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul poliției Curtea de Argeș.

Citiți și: Jandarmii argeșeni au dat amenzi în valoare totală de peste 1,4 milioane de lei în 2021

În ziua de 7 martie, polițiștii compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul poliției Municipiului Curtea de Argeș, de pe raza Municipiului Curtea de Argeș, au desfășurat activități de verificare a modului de organizare a pazei la operatorii de valori monetare.

Verificările efectuate de polițiști au avut ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici. Au fost verificate 16 obiective asigurate cu pază fizica și 5 societăți comerciale cu program de activitate permanent. La unitățile asigurate cu pază umană permanentă, a fost verificat și modul de efectuare a serviciului de către agenții aflați în serviciu cu privire la respectarea consemnul general și particular.

Citiți și: Accident între un motociclist și un autoturism Alfa Romeo

De asemenea, la toate unitățile s-a procedat la instruirea operatorilor de valori monetare cu privire la manipularea, depozitarea și transportul acestora, precum și respectarea normelor de lucru interne.

În urma controalelor, ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 333/2003 si HG 301/2012, în valoare totală de 2.900 de lei. Abaterile au fost cu privire la nerespectarea consemnului postului, lipsa dotărilor, uniformei sau ecusonului cât și pentru neîndeplinirea obligației de amenajare și utilizare a ghișeelor care să asigure protecția la atacuri manuale asupra casierului.

(Foto descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441