New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

revelion_2010_pitesti25

Sandra cântă în Piteşti în seara de Revelion!

Primăria Piteşti a definitivat programul de manifestări menite să marcheze trecerea dintre ani. Printre acţiunile pregătite se numără şi un spectacol care va fi susţinut în Piața Primăriei de formaţii locale, dar şi de artişti cu nume.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Astfel, la ora 23 este programat să înceapă un spectacol în care vor susţine recitaluri formaţia Talisman şi cântăreaţa Sandra N., nimeni alta decât fiica primarului comunei Albeştii de Muscel, Ion Năftănăilă. Intrarea în noul an va fi sărbătorită cu foc de artificii, iar Primăria a pregătit şi peste 500 de sticle cu şampanie pentru piteştenii care vor veni în Piaţă.

La 00:30 va începe oficierea cununiilor civile, 16 cupluri depunând deja la Primărie cereri în acest sens. Cereri mai pot fi depuse până cu 2 zile înainte de oficiere, a precizat astăzi primarul Tudor Pendiuc, cel care va oficia cununiile civile.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90