930×122 CAPRA 5

democratie

,,SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A DEMOCRAŢIEI LOCALE’’, LA FINAL

,,Săptămâna Europeană a Democraţiei Locale’’ este un eveniment desfăşurat în fiecare an în luna octombrie la nivel european.  În oraşul Mioveni au fost organizate o serie de acţiuni, de la simpozioane şi expoziţii tematice, până la vizite în anumite instituţii.

Citiți și: Locul în care săptămâna de lucru va ajunge la 38 de ore

Tema principală a ediției din 2015 stabilită la nivel european a fost ,,Trăim împreună în societăţi multiculturale: respect, dialog, interacţiune”.

Acţiunile organizate în cadrul SEDL şi-au propus să încurajeze dezvoltarea unei societăţi bazate pe trei elemente:

Citiți și: EVENIMENT PENTRU DEMOCRAȚIE ÎN MIOVENI

respect – primul pas pentru o convieţuire armonioasă este respectul reciproc pentru cultura, religia şi tradiţiile fiecăruia dintre noi;

dialog – cei care locuiesc în acelaşi oraş trebuie să aibă posibilitatea de a face schimb de opinii cu privire diversitatea culturală;

interactiune – prin acţiuni comune care au drept scop implicarea diferitelor grupuri din comunitate se construieşte o societate tolerantă.

Mâine, 18 octombrie, de la ora 11.00, în holul Primăriei va avea loc o expoziţie de fotografii din cadrul unor proiecte de cooperare internaţională: ”EUROPA – DIALOG ŞI COLABORARE”.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3