EcoMoto 930×122

săptămâna europeană a sportului

    Săptămâna Europeană a Sportului continuă, la Mioveni!

    Săptămâna Europeană a Sportului continuă, la Mioveni!

    Citiți și: Peste 250 de elevi au participat astăzi la crosul BeActive, organizat la Pitești

    Astăzi, aproximativ 200 de elevi din Mioveni au învățat cum să aibă un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată și sănătoasă.

    Seminarul “Tinerii și stilul de viață sănătos” s-a desfășurat la Centrul Cultural Mioveni pe parcursul a 2 ore, timp în care s-a discutat despre, piramida alimentației sănătoase, despre cum elevii să își construiască un meniu zilnic cât mai sănătos, dar și despre cum să evite alimentele mai puțin sănătoase.

    Citiți și: FLASH MOB AZI ÎN MIOVENI (GALERIE FOTO)

    Scopul acestuia a fost creșterea gradului de conștientizare în rândul tinerilor cu privire la importanța sportului și a activității fizice pentru un stil de viață cât mai sănătos.

    Evenimentul a făcut parte din ciclul de manifestări dedicate “Săptămânii Europeane a Sportului” și a fost susținut de către specialistul în nutriție, Valentina Florea.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90