EcoMoto 930×122

bataie

Şapte tineri s-au prefăcut că se bat într-un fast-food. Au fost reținuți!

Incredibil ce fac tinerii pentru a obține vizualizări și a câștiga faimă pe internet. Este și cazul a șapte tineri care au regizat o bătaie într-un  fast-food din centrul Bucureștiului.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din unitatea alimentară. Potrivit antena3.ro, cinci tineri au intrat în fast-food şi s-au dus direct la alți doi, care stăteau la o masă, apoi s-au luat la bătaie.

La un moment dat, unul dintre adolescenții implicați în scandal scoate un pistol cu care amenință. Scena s-a petrecut sub privirile mai multor clienți.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Ulterior, evenimentul a intrat și în atenția polițiștilor, care în urma cercetărilor efectuate au aflat că totul a fost regizat pentru a apărea pe internet, mai notează sursa citată.

Cu toate acestea, tinerii nu au scăpat basma curată, având în vedere faptul că au afișat o armă într-un spațiu public aglomerat.

Patru dintre ei și-au petrecut noaptea în arest, fiind reținuți pentru 24 de ore, mai scrie antena3.ro.

Sursă foto: antena3.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3