930×122 CAPRA 5

cersetori

Sărăcia vine cu trenul în Pitești. Zeci de cerșetori, prinși la gară de polițiști

O amplă acțiune a Poliției Municipiului Pitești, Poliției Locală Pitești și Poliției Transporturi Feroviare se desfășoară la această oră.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Începută de dimineață, la ora 8:45, are drept scop identificarea persoanelor care apelează la mila publică sub diferite forme.

Până la prânz, aproape 90 de persoane care veneau la cerșit în Pitești au fost oprite în Gara Sud. Oamenii au fost amprentați, legitimați, identificați și trimiși în localitățile de domiciliu (majoritatea din județul Dâmbovița)

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Punctul principal de preluare și conducere la poliție pentru identificare, amprentare și fotografiere, a fost la gară, dar și în alte zone din municipiu (biserici, zona centrală, intersecții, cimitir).

Municipalitatea transmite că, până la ora 11:00, au fost prelucrate peste 70 de CNP-uri, stabilindu-se următoarele:

– jumătate dintre cei prelucrați sunt beneficiari de ajutor social;

– au fost identificați 18 minori care erau împreună cu părinții pentru a cerși și care beneficiau de alocație;

– majoritatea persoanelor provin din Pătroaia – Crângurile sau Vuia;

– acțiunea s-a desfășurat în sistem integrat între Poliția Municipiului Pitești, Poliția Locală Pitești și Poliția Transporturi Feroviare;

– au fost localizați și conduși la sediul Poliției Municipiului Pitești și cei fără domiciliu, cu predilecție aceia care își duc existența în zona Vasile Milea;

– acțiunea continuă pănă la ora 13:00, iar datele se vor centraliza și se vor finaliza luni, 3 octombrie 2022, pentru corectitudinea informațiilor;

– nu s-au înregistrat evenimente negative și totul a decurs conform planului inițial. (Sursă foto: Primăria Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • SERENNA spune:

    Era și timpul să se facă ceva cu toți ăștia de care dai mereu pe peste tot!!!Dar cum se vor opri controalele, iar or să vină!!!Că asta e „meseria” lor,și deci nu poate înceta vigilența!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90