930X122 MAIA

1 decembrie

Sărbătoarea inimilor: Ziua Națională sărbătorită cu entuziasm la ,,Tudor Arghezi”

Pitești. Sărbătoarea inimilor: Ziua Națională a României sărbătorită cu entuziasm la ,,Tudor Arghezi”

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Într-o atmosferă vibrantă de mândrie națională și bucurie, preșcolarii și elevii Școlii Gimnaziale ,,Tudor Arghezi” din Pitești au omagiat Ziua Națională a României printr-o serie de activități educative și pline de culoare.

Citiți și: Pitești: Nouă grădiniță de top în oraș! Dotări de ultimă generație

Deschidere festivă

Evenimentele au debutat cu vizionarea unor filmulețe educative despre România, oferind elevilor o incursiune în istoria și cultura țării.

Ateliere creative

Sub îndrumarea cadrelor didactice, copiii s-au implicat în ateliere practice, unde au explorat diferite aspecte ale tradițiilor românești. Un accent special a fost pus pe studiul costumului popular românesc, oferind astfel o perspectivă unică asupra patrimoniului cultural național.

Arta și pasiune

Elevii au demonstrat creativitatea lor prin realizarea de postere care reflectă dragostea pentru țară. Fiecare clasă a fost decorată cu grijă, transformând școala într-un spațiu vibrant și colorat.

Muzică și poezie

Emoția a atins cote maxime când corul școlii, alături de elevi, a interpretat melodii patriotice, în timp ce recitarea de poezii a adus un omagiu adânc tradițiilor literare românești.

Expoziția de lucrări

Un moment deosebit al sărbătorii a fost expoziția organizată în holul școlii, unde au fost expuse lucrările elevilor, demonstrând talentul și pasiunea lor pentru artă.

Directorul unității de învățământ, Laura Prepeliță, a subliniat importanța acestor activități în cultivarea dragostei și respectului pentru țară în sufletele elevilor. Fotografiile evenimentului surprind nu doar culorile și creativitatea, ci și emoțiile profunde ale participanților.

Cu aceste manifestări pline de semnificație, comunitatea școlară a transmis un călduros „La mulți ani, România!”, celebrând nu doar o zi pe calendar, ci spiritul unității și identității naționale.

Sărbătoarea inimilor: Ziua Națională sărbătorită cu entuziasm la ,,Tudor Arghezi”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3