New Profesional Consult 930 x 122

baltă

Scafandrii din Vâlcea sunt în Argeș. Doi tineri sunt căutați într-o baltă

Scafandrii din Vâlcea sunt în Argeș. Doi tineri sunt căutați într-o baltă

Citiți și: Alertă la Bâlea! Intervenție de urgență pentru salvarea unui copil și a mai multor persoane

Doi tineri de 17 şi 21 de ani sunt căutaţi astăzi în apele unei bălţi excavate, cu adâncimea de patru metri, în localitatea Ioneşti, judeţul Vâlcea. Acolo au fost solicitaţi şi scafandrii de la ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea fiind plecaţi în misiune în Argeş unde, conform unor informații, au venit pentru măsuri de siguranță la Raliul Argeșului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, citat de News.ro, mai multe echipaje au fost solicitate în localitatea Ioneşti pentru salvarea a doi tineri, de 17 si 21 ani, căzuţi în apă, într-o baltă situată în apropierea râului Olt şi a lacului de acumulare.

Citiți și: Argeș. Intervenție maraton de salvare a unui turist grav rănit în Munții Făgăraș

Acolo s-au deplasat patru autospeciale de intervenţie (1 ASAS cu o barcă pneumatică, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD, o autospecială Duster cu o barcă). Pentru intervenţie au fost alertaţi şi scafandrii din cadrul ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea aflându-se într-o misiune în judeţul Argeş, afirmă sursa citată.

Foto: ISU Vâlcea

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3