930 x122 grota rece

bascov

Scandal cât casa la Bascov! A intervenit Poliția!

Scandal cât casa la Bascov! A intervenit Poliția!

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

În seara zilei de 09 septembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despre o stare conflictuală intrafamilială, pe raza localității Bascov.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, identificând un bărbat de 44 de ani în curtea imobilului în cauză, în condițiile în care acesta avea emis împotriva sa un ordin de protecție, prin care au fost impuse obligațiile de a părăsi imobilul și de a păstra o distanță minima de 100 de metri față de concubina sa și de fiica acesteia.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 47 din Legea 217/2003, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3