NOR CURIER 930X122

gavana

SCANDAL ÎN GĂVANA

Scandal în Găvana. Mai mulţi piteșteni din cartierul Găvana sunt scandalizați și semnalează Primăriei că pe domeniul public în spatele blocurilor A36 şi A36 bis există împrejmuiri cu garduri metalice şi porti metalice care restricţionează accesul pe lângă blocurile în cauză.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

„Cum se poate circula pe lângă blocul A36 în aceste condiţii? Vă rog să dispuneţi punerea în aplicare a HCL 197/2017, articolul 10, litera j, care interzice împrejmuirile în jurul blocurilor şi să demontaţi toate aceste împrejmuiri făcute cu garduri metalice şi porţi metalice!”, solicită cetăţenii.

Ei mai cer Primăriei ca Poliţia Locală – care a mai intervenit aici, dând amenzi şi dispunând diverse măsuri – să vină din nou la faţa locului pentru a-i pune la punct pe proprietarii gardurilor.

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

Scandalurile și neînțelegerile la bloc, din numeroase motive, reale sau inventate doar de dragul cerții, sunt frecvente în Pitești, ca de altfel în mai toată țara. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90