NOR CURIER 930X122

scandal trafic

    Scandal în traficul piteștean! Un bărbat s-a ales cu mașina avariată!

    Scandal de proporții în traficul Piteștean. Un bărbat s-a ales cu mașina lovită, după ce doi indivizi s-au luat la ceartă.

    Citiți și: Bătaie în toată regula în traficul din Pitești!

    În seara zilei de 25 februarie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un participant la trafic, cu privire la faptul că un bărbat ce avea o stare conflictuală cu o altă persoană, i-ar fi lovit autoturismul, provocând avarii în zona portierei, transmite IPJ Argeș.

    Potrivit sursei citate, bărbatul bănuit a fost identificat de polițiști, în persoana unui bărbat de 42 de ani, din Pitești, iar cu ocazia deplasării la locuința acestuia, polițiștii l-au depistat în flagrant, în timp ce agresa fizic pe soția acestuia.

    Ca urmare a modului în care cel în cauză a fost surprins, bărbatul a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției.

    În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 253 și 371 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

    În noaptea de 25 spre 26 februarie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 26 februarie, cel în cauză să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

    Foto descriptiv: Ora de Sibiu

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90