New Profesional Consult 930 x 122

primăria căteasca

Scandal într-o primărie din Argeș! Primarul a lovit o femeie

A fost scandal astăzi, la primăria Căteasca din județul Argeș. Concret, lucrurile au degenerat în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Căteasca, ședință care a fost publică și la care au participat mai mulți cetățeni.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Pentru că s-a lăsat cu discuții în contradictoriu și jigniri, primarul a chemat și poliția. La un moment dat, sub o ploaie de reproșuri venite din partea oamenilor prezenți în sală, acesta a părăsit încăperea.

Ba mai mult, deranjat de zarva creată, primarul a răbufnit și a lovit peste mână o femeie care îl filma și îl lua la întrebări. „Cu acordul cui mă filmezi”, a întrebat-o acesta furios.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Incidentul s-a petrecut sub privirile agenților prezenți in instituție.

IMAGINI VIDEO CU MOMENTUL ALTERCAȚIEI

 

IPJ Argeș transmite:

„În urma informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la o stare conflictuală ce a avut loc, în cursul zilei de astăzi, într-o clădire administrativă din localitatea Căteasca, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au fost solicitați, în mod direct, de către un bărbat de 67 de ani, din Căteasca, să intervină, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță și pentru preîntâmpinarea unor conflicte, ca urmare a unor discuții în contradictoriu, ce au avut loc în cadrul unei ședințe de Consiliu Local.

După suspendarea ședinței, în cadrul discuțiilor desfășurate ulterior, un bărbat, de 67 de ani, ar fi lovit peste mână o femeie, de 61 de ani.

În cauză, a fost întocmit, din oficiu, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Preda spune:

    Un nenorociți a lăsat două sate fără transport public ca să se răzbune pentru ședința trecuta un astfel de om nu ar fi trebuit sa ajungă primar!!!!

  • Laurențiu spune:

    Se putea spune ca cel care a lovit femeia peste mana este primarul comunei Căteasca, dl Liviu Nastase

  • Tudor ion spune:

    Numitul barbat este primarul comunei căteasca.

  • Anonim spune:

    Așa l-a învățat partidul să rezolve o discuție în contradictoriu. Așa face acasă, așa a văzut în primii 7 ani că făceau părinții. De vină este mediul social.

  • Olaru spune:

    O doamna nu vorbește si jigneste,sobolanul !!?! urat!nu a lovit o
    Se poate rezolva altfel!! Exista consilier !! Dar este in c.o mereu in afara romaniei!! Ia bani de la primărie!! O sa ia si pensie specială!! Ce a facut pentru comuna,!?? Dezbină locuitorii in loc sa si dea interesul pentru cetățeni!! Vrea locul primarului !! Nu a mai fost? Va intreb!! Ciolanul este mare!!
    Rusine!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3