930 x122 grota rece

femeie rănită

Scandal într-un bloc din Pitești. Femeie rănită de fostul concubin cu un cuțit

Un bărbat de 32 de ani, din Pitești, a fost reținut de polițiști noaptea trecută (05 spre 06 martie), după ce a creat un adevărat scandal într-un bloc din municipiu.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Mai exact, individul a intrat fără drept în apartamentul fostei concubine și a rănit-o pe aceasta cu un obiect tăietor-înțepător.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești. Agenții l-au imobilizat pe bărbat, apoi l-au condus la secție.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

IPJ Argeș precizează:

„În seara zilei de 05 martie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi pătruns, fără drept, în apartamentul fostei sale concubine, pe care ar fi rănit-o cu un obiect tăietor- înțepător, tulburând liniștea și ordinea publică a locatarilor din bloc.

Un echipaj de poliție, din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, s-a deplasat, cu operativitate, la fața locului, și a constatat că cele semnalate se confirmă, procedând la imobilizarea bărbatului și transportul acestuia la sediul secției, pentru audieri.

Totodată, femeia, rănită ușor, a primit îngrijiri medicale de la un echipaj medical și a fost transportată la spital, pentru investigații de specialitate.

După completarea formularului de evaluare a riscului, împotriva bărbatului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile.

În cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în noaptea de 05 spre 06 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul, de 32 de ani, din Pitești, a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: alba24.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Acest bărbat este un criminal! De ce nu menționați nimic de femeia bătrână pe care era sa o omoare cu cuțitul? Să vă fie rușine! Este sânge pe toată scara, iar acest criminal il rețineți 24 de ore….Păi se poate întoarce, a vrut să omoare aceea femeie bătrână, a amenințat o, si voi nu faceti nimic? Asta este poliția română…rușine

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3