NOR CURIER 930X122

arestat

Scandal monstru în Argeș! A ajuns la pușcărie după ce și-a înjunghiat vecinul

Scandal monstru în Argeș! A ajuns la pușcărie după ce și-a înjunghiat vecinul.

Citiți și: Viață distrusă în 10 secunde: A fost arestat!

În ziua de 11 iunie a.c., în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de tentativă de omor, și, după administrarea probatorului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a reținut un bărbat de 50 de ani, din Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 11 iunie a.c., cel în cauză, pe fondul unui conflict, ar fi lovit cu un obiect tăietor-înțepător pe un bărbat de 36 de ani, din Moșoaia, provocându-i o plagă în zona abdomenului, în timp ce se aflau la locuința acestuia din urmă.

Citiți și: Argeș. A crezut că dă lovitura la 70 de ani, dar a ajuns pe mâna Poliției!

În cursul zilei de 12 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3