930 pe 122 COSTACHE

arestat

Scandal uriaș într-un bloc din Pitești!

Scandal uriaș într-un bloc din Pitești!

Citiți și: Pitești. Scandal imens în Restaurantul „La Butoaie”! Prinși cu droguri și luați pe sus! EXCLUSIV

În noaptea de 12 spre 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 29 de ani, din Pitești, tulbură liniștea publică, într-un bloc de pe strada Gheorghe Șincai, prin adresarea de injurii și aruncarea de obiecte din locuință, pe scara unui bloc.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care a constatat că cele sesizate se confirmă și, întrucât bărbatul era recalcitrant, polițiștii l-au imobilizat și condus la secție, pentru audieri.

Citiți și: Pitești! Scandal în Ceair! S-a repezit spre el cu mașina!

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, bărbatul se afla sub măsura arestului la domiciliu, din data de 31 octombrie 2022, în baza ordonanței emise de Curtea de Apel.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90