New Profesional Consult 930 x 122

gheorghe lupescu

SCANDALOS! JANDARMERIA ARGEȘ DĂ INFORMAȚII PREFERENȚIAL

Scandalos! Jandarmeria Argeș dă informații preferențial. Ieri după-amiază, un incident a scandalizat opinia publică din Argeș: un bărbat a fost prins în timp ce se autosatisfăcea în autoturismul personal în zona Colegiului Național ”Dinicu Golescu” din municipiul Câmpulung Muscel.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Informația a fost transmisă către publicații de Biroul de Presă al Jandarmeriei Argeș. A fost SINGURA sursă de informație pentru întreaga presă la momentul difuzării știrii. Purtătorul de cuvânt al instituției, Delia Dragomirescu, a anunțat printr-o informare destinată jurnaliștilor că jandarmii ”s-au deplasat la fața locului, bărbatul a fost condus la sediul Poliției și se efectuează verificări”.

Însă, și aici este problema, cu circa o jumătate de oră înainte de a fi comunicată către TOȚI jurnaliștii acreditați, informația fusese deja transmisă de Jandarmerie DOAR către una sau două publicații. Realitate recunoscută chiar de purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei argeșene.

Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

De ce oferă presei Jandarmeria Argeș informații preferențial? Ne vine greu să credem că ”nu a fost cu intenție și că nu se fac diferențe” (afirmațiile îi aparțin purtătorului de cuvânt), din moment ce nu este pentru prima dată când instituția condusă de Gheorghe Lupescu (foto) procedează în acest fel. Apropo de comandantul Jandarmeriei Argeș, Gheorghe Lupescu, este corect ca el să tolereze această manieră de comunicare cu presa? Sau nu știe?

Fiecare publicație de presă poate avea și are exclusivitățile sale. Dar atunci când exclusivitatea se datorează DOAR unei surse oficiale, care ar trebui să disemineze informația în mod egal și în același timp către TOATE publicațiile cu jurnaliști acreditați la instituția în cauză, vorbim despre o atitudine profund incorectă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90