Donaris 930 x 122

centrul

SCANDALOS! MORMANE DE GUNOI ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI

Deşi în Piteşti există cantine sociale, iar oamenii străzii au alternative, ei nu se pot dezbăra de obiceiul de a scotoci prin gunoaie. Poate caută mai puţin după hrană, cât mai ales după obiecte care pot fi vândute: PET-uri, ambalaje sau sticlă.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Problema este că lasă în urma lor mizerie, uneori chiar în plin centrul oraşului. Fotografia pe care v-o prezentăm a fost făcută în zona tomberoanelor de lângă hotelul Muntenia, la doi paşi de Strada Mare (stradă la care se ajunge printr-o alee situată între hotel şi un bloc de locuinţe).

Degeaba au program angajaţii Salubrităţii să ridice gunoiul în anumite zile și la anumite ore! Când ai de-a face cu astfel de mormane de gunoaie, este clar că şi la acest aspect ar trebui umblat, iar tomberoanele să fie golite mai des.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3