930×122 CAPRA 5

colegiu

SCANDALUL ,,NENIŢESCU’’, PE FACEBOOK

Pe site-ul de socializare Facebook a apărut o nouă pagină: Salvaţi Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu” Piteşti.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Reamintim că Primăria Piteşti încearcă de mai mult timp să mute elevii şi profesorii de la acest Colegiu (fostul Liceu de Chimie) la Liceul „Mihai Viteazul”, de pe Strada Nicolae Dobrin, liceu care nu mai are suficiente clase şi care este aproape de desfiinţare, după cum a spus recent viceprimarul Laurenţiu Zidaru. Pe de altă parte, în actualele clădiri ale Colegiului „Neniţescu” ar urma să fie mutat Liceul cu Program Sportiv. Părinţii elevilor de la „Costin D. Neniţescu” au acţionat în instanţă Primăria, mutarea fiind, cel puțin momentan, stopată.

„Primăria municipiului Pitești dorește de 4 ani să mute Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” în altă locație decât cea în care a funcționat timp de 50 de ani, având rezultate deosebite. Situat pe strada Petrochimiștilor, nr. 23, acest liceu a îndrumat sute de generații de elevi, deschizându-le noi porți spre un viitor cu multe șanse de reușită. Acest liceu nu are performanță numai în România, ci și la nivel european, prin programul Erasmus+ dându-le oportunitatea să se remarce în alte state din Uniunea Europeană.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Avem echipamentele necesare pentru buna desfășurare a lucrărilor de laborator.

De ce să ne mutăm când pot cei de la Sportiv să își desfășoare activitatea în zona stadionului Nicolae Dobrin? De ce să schimbăm istoria? Cu ce ne ajută pe noi această mutare?

Este singurul liceu din zonă care asigură educația elevilor navetiști din localitățile limitrofe și din Prundu. Iubim acest liceu și ne dorim să ne revedem după zeci de ani tot aici. Nu ne luați liceul și nu ne duceți undeva unde nu ne dorim! Lăsați-ne liceul acolo unde este și țineți cont de ce ne dorim noi, și nu de ce vă doriți dumneavoastră!”, scriu inițiatorii anonimi ai paginii într-o postare intitulată „Luptă pentru „Nenițescu!!!”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3