Donaris 930 x 122

Filoteu

SCĂPĂM DE CANICULĂ! PROGNOZĂ METEO DE ULTIMĂ ORĂ

Radu Filoteu, şeful Serviciului Meteo Piteşti, a prezentat astăzi, în săptămânala conferință de presă a Consiliului Judeţean Argeș, o prognoză cu privire la evoluţia vremii în următoarea perioadă.

Citiți și: Cod portocaliu în Argeș. Temperaturi de foc și vijelii puternice

Filoteu a dat o veste excelentă: actuala perioadă caniculară va mai dura doar până mâine inclusiv, atunci când se vor înregistra din nou temperaturi maxime de 35-36 de grade Celsius la umbră. De vineri, 31 iulie, vremea se va răcori. Potrivit meteorologului, temperatura maximă a zilei nu va mai depăși 27 de grade, sub normalul acestei perioade. Vremea va fi mai răcoroasă până marţi, 4 august.

Miercuri, 5 august, va reveni, însă, un val de căldură puternică, val care, a precizat Radu Filoteu, va persista o săptămână. Conform aceleiași surse, Joi, 6, şi vineri, 7 august, sunt aşteptate şi ploi, care vor putea ajunge până la 20 de litri pe mp.

Citiți și: Climatolog: cresc temperaturile şi zăpada va dispărea aproape complet

După acest nou val de căldură, începând de miercuri, 12 august, vremea se va răcori iar, urmând ca temperaturile maxime să coboare până la 22-23 de grade Celsius în perioada sărbătorii Sfintei Maria.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441