930×122 CAPRA 5

prognoza meteo

Scăpăm de temperaturile de primăvară. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 2-15 decembrie.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

După o perioadă cu o vreme neobișnuit de caldă pentru anotimpul în care ne aflăm, vom avea parte de o scădere treptată a temperaturilor în zilele ce vor urma, anunță meteorologii.

MUNTENIA

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

În prima săptămână de prognoză, valorile termice vor oscila de la o zi la alta, iar spre finalul acesteia tendința va fi de scădere semnificativă, spre medii ale maximelor de 4…5 grade și ale minimelor de -2…-1 grad.

Pe parcursul celei de a doua săptămâni, temperatura aerului nu va avea variații importante de la o zi la alta, astfel se vor atinge medii la nivel regional ale maximelor de 4…7 grade și ale minimelor de -3…-1 grad. Începând cu data de 6 a lunii ianuarie, probabilitatea de precipitații va fi ridicată.

La Pitești, pe timpul zilei vom trece de la o maximă de 16 grade Celsius la maxime de 7…9 grade Celsius.

Prima zi din an a fost cea mai călduroasă zi de 1 ianuarie din istorie.

Maxima zilei de 1 ianuarie 2023 a fost înregistrată la Curtea de Argeş, acolo unde termometrele au indicat 20,6 grade Celsius, potrivit Ziare.com Subiectul pe larg, AICI – Nu este de bine ce s-a întâmplat ieri în Argeș!

Astfel de valori sunt specifice lunii aprilie și mai.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90