Donaris 930 x 122

prognoza meteo

Scăpăm de temperaturile de primăvară. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 2-15 decembrie.

Citiți și: Se strică vremea! Temperaturile scad și vin ploile!

După o perioadă cu o vreme neobișnuit de caldă pentru anotimpul în care ne aflăm, vom avea parte de o scădere treptată a temperaturilor în zilele ce vor urma, anunță meteorologii.

MUNTENIA

Citiți și: Anunț important din partea meteorologilor! Cum va fi vremea de Paște

În prima săptămână de prognoză, valorile termice vor oscila de la o zi la alta, iar spre finalul acesteia tendința va fi de scădere semnificativă, spre medii ale maximelor de 4…5 grade și ale minimelor de -2…-1 grad.

Pe parcursul celei de a doua săptămâni, temperatura aerului nu va avea variații importante de la o zi la alta, astfel se vor atinge medii la nivel regional ale maximelor de 4…7 grade și ale minimelor de -3…-1 grad. Începând cu data de 6 a lunii ianuarie, probabilitatea de precipitații va fi ridicată.

La Pitești, pe timpul zilei vom trece de la o maximă de 16 grade Celsius la maxime de 7…9 grade Celsius.

Prima zi din an a fost cea mai călduroasă zi de 1 ianuarie din istorie.

Maxima zilei de 1 ianuarie 2023 a fost înregistrată la Curtea de Argeş, acolo unde termometrele au indicat 20,6 grade Celsius, potrivit Ziare.com Subiectul pe larg, AICI – Nu este de bine ce s-a întâmplat ieri în Argeș!

Astfel de valori sunt specifice lunii aprilie și mai.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 pe 90 Costache