Donaris 930 x 122

certificatul verde

Schimbare majoră! Certificatul verde, măsură obligatorie la locul de muncă

Dacă până de curând, legea care prevede introducerea certificatului verde ca măsură obligatorie la locul de muncă a tot rămas blocată în Parlament, la stadiu de propunere, lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

Citiți și: Declarația momentului despre certificatul verde: „Nu va mai fi nevoie”

Noul guvern dorește ca certificatul verde să devină obligatoriu la locul de muncă.

Premierul României, Nicolae Ciucă a anunțat că a discutat cu ministrul Sănătăți, Alexandru Rafila, ca proiectul să fie repus în discuție în Parlament.

Citiți și: Noi detalii despre certificatul verde!

„Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă şi am convenit să găsim acele soluţii prin care certificatul verde să fie reintrodus în dezbatere în Parlament. Şi în momentul în care va fi aprobat de Camera Deputaţilor, să meargă la promulgare şi să poată să fie aplicat”, a afirmat Ciucă, întrebat când va putea fi aplicat certificatul verde la locul de muncă.

În ceea ce privește o dată estimată la care acest proiect de lege ar putea fi aprobat și implicit ar intra în vigoare, Nicolae Ciucă nu a vrut să se pronunțe:

 „Daţi-mi voie să nu estimez un timp”, a declarat acesta.

De asemenea, premierul a mai precizat faptul că de certificatul verde vor beneficia şi persoanele care au trecut prin boală.

Foto descriptiv: Bihoreanul

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90